طرز تهیه سوفله پنیر و قارچ
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربا زرشک
قارچ ها را روی حرارت ذوب کرده و در کره تفت دهید تا آب آن گرفته شود.آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله نشود.تخم مرغ. زرده ها یکی یکی نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا سفت و سفید شود سپس مواد را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. می توانید مقداری پنیر را با مواد مخلوط کنید، مواد سوفله را داخل ظرف پر کنید و روی آن را با پنیر بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا بپزد و پف کند. سوفله سیب زمینی و پنیر مواد لازم برای سوفله سیب زمینی و پنیر: 1 عدد سیب زمینی (بزرگ، حدود 300 گرم)، 2 عدد تخم مرغ، 80 گرم پنیر موزارلا رنده شده، 30 گرم شیر، 4 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده، 3 قاشق غذاخوری سیر، پودر سیر. 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا، 2 قاشق چایخوری پودر آویشن، 1 قاشق چایخوری، نمک و فلفل به میزان لازم، بکینگ پودر به میزان لازم، سوفله سیب زمینی و پنیر طرز تهیه پنیر سوفله سیب زمینی و پنیر، فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن کنید تا قهوه ای طلایی. داغ می شودسیب زمینی را بجوشانید و بعد از اینکه کمی خنک شد آن را به قطعات درشت رنده کنیدپنیر موزارلای رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت سیب زمینی آب شود، ادویه ها را به همراه 1 قاشق چایخوری پاپریکا به مواد اضافه کنید، پیاز خرد شده را اضافه کنید و بدون اینکه سیب زمین را له نکند، مواد را کم کم هم بزنید و مخلوط کنید. زرده ها و سفیده ها را جدا کرده، زرده ها را با کمی نمک و نصف قاشق چایخوری پاپریکا مخلوط کنید تا یکدست شود و به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید. کره و شیر را حرارت دهید تا آب شود و به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. سفیده ها را جداگانه بزنید تا پف کند و لکه های تیغه های همزن را روی آن بگذارید. مخلوط سیب زمینی را در 2-3 مرحله اضافه کنید. به سفیده ها اضافه کنید و به آرامی با همزن و با حرکات دایره ای در یک جهت مخلوط کنید تا سفیده ها پف نکند. داخل تابه سوفله را چرب کنید و دو سوم مواد را پر کنید و 1 قاشق غذاخوری آرد سوفله را داخل هرکدام ریخته و کاسه ها را بچرخانید تا همه طرف و ته آن با آرد سوخاری آغشته شود. آرد سوخاری اضافی را داخل آن بریزید.مواد سوفله را داخل قالب بریزید و روی آن پودر پاپریکا بپاشید و به مدت 15 تا 25 دقیقه در فر بگذارید تا پف کرده و سطح آن برشته و طلایی شود.برای سرخ کردن سوفله ها می توانید از شعله گریل هم استفاده کنید. .