طرز تهیه مربا پوست گریپ فروت

پوست گریپ فروت به واسطه کلفت بودن و بسیاری برای مربا زیاد مناسب میباشد.

مربا پوست گریپ فروت , نحوه درست کردن مربا پوست گریپ فروت

طرز تهیه :
پوست گریپ فروت را شسته ، پاک می کنیم . بعد یک ورقه نازک داخل پوست بخت سفیدی آن می گیریم . تنها در حدی که داخل پوست صاف شود و زیاد نازک نگردد پوست را به شکل نوارهای بلند و باریک و یک اندازه به پهنای 2 سانتیمتر و طول تقریبا 8 سانتیمتر می بریم. سپس آن را وزن کرده ، دو مساوی وزن آن شکر در نظر می گیریم . مشابه مربای پوست پرتقال یا نارنج می جوشانیم تا کمی نرم شود . بعد مدت 24 ساعت در آب سرد قرار می دهیم و چندین بار آب آن را عوض می کنیم ، هر با می چشیم تا تلخی پوست کاملا گرفته شود.

گاهی ممکن میباشد بیش از 24 ساعت وقت ببرد ، در هر حال بعد از آن که تلخی آن گرفته شد برای هر یک کیلو شکر ، دولیوان آب در ظرفی ریخته ، آن را می جوشانیم در حدی که تنها شکر حل شود . سپس آنرا از صافی رد می کنیم و شربت صاف شده را در ظرفی متناسب با مواد می ریزیم.

پوست های آماده شده را داخل شربت ریخته ، روی حرارت قرار می دهیم . بعد از جوش آمدن ، حرارت را ملایم می کنیم تا شربت قوام بیاید . مقدار کمی آبلیمو یا جوهر لیمو به آن می زنیم و بعد از چند جوش مربای پوست گریپ فروت را از روی آتش بر می داریم.

 

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی آجیلی

طعم ترشی آجیل شیرین است به سلیقه خود می توانید مقدار برگ زردآلو و سرکه …